Часовете са според зоната UTC

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2 мнения ] 
  Принтирай

Фитнес и растеж на височина
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Май 21, 2010 2:46 pm 

Здравейте... А съм момче на 15 години без 4 месеца и от 4 месеца посещавам една фитнес зала 2 или 3 пъти седмично... Висок съм 169- почти 70 , но искам да дръпна поне 6-7 сантиметра... не тренитам много тежко и натоварващо, дори и не си помислям за добавки и химия, просто си тренирам, а отвреме навреме ходя и на плуване, та по същество, фитнеса спира ли растежа на височина, забавя ли го или няма никакъв проблем... В последната година пораснах 8-10 сантиметра, но откакто ходя на фитнес съм дръпнал има няма 2 см. Моля ви, дайте ми истинско медицинско и компетентно мнение... Не ми се иска да спирам фитнеса, защото ми харесва, но ако е наложително съм склонен да го направя! Баща- 174( Брат му е 195-2 метра) Майка-170(Вуйчо-180), метаболизъм- бърз- 58 килограма (може тези данни да са ви от полза)

Върнете се в началото
 Профил  

Re: Фитнес и растеж на височина
МнениеПубликувано на: Пон Юни 07, 2010 8:15 am 

azerot написа:
........ Баща- 174( Брат му е 195-2 метра) Майка-170(Вуйчо-180), метаболизъм- бърз- 58 килограма (може тези данни да са ви от полза)
...има вероятност да прехвърлиш 190см. с тези роднини.
Според мен фитнеса не вреди на растежа ако не се прекалява с натоварването на гръбнака и ставите... спортувай и се усмихвай :)

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC